Perdormire
Реклама

(ФОТО) НОВО ВО СТРУМИЦА: „АУТО СТАРТ“ Е НОВИОТ САЛОН ВО ГРАДОТ ЗА АВТО КОЗМЕТИКА И ДЕЛОВИ ЗА АВТОМОБИЛИ И ДРУГ ВИД НА ВОЗИЛА!

Home

На улицата „24 октомври“ или веднаш до „Комуналец“ викендот се отвори нов салон во Струмица кој е добро опремен со козметика и делови за автомобили и друг вид на возила. Освен тоа, „Ауто Старт“ врши и бесплатна достава до сервиси. Сопствениците велат дека корисниците ниту во еден момент со сигурност нема да бидат разочарани, бидејќи квалитетот и услугата секогаш им се на прво место. Затоа повелете и уверете се! Искрени честитки од тимот на Струмица Денес.