Home

Perdormire
Реклама

10 илјади причини за да се обложуваш во ЕВРОТИП!

Home

Спортските обложувалници ЕВРОТИП не само што ја имаат најдобрата понуда за онлајн обложување, сега ги имаат и највисоките бонуси!

Сите постоечки, но и новорегистрирани корисници на www.evrotip.mk кои ќе уплатат средства на својата корисничка сметка, ќе добијат бонус во висина до 10 илјади денари, односно 100 отсто на направениот депозит.

Секој корисник кој во текот на оваа промоција ќе направи нова регистрација и ќе уплати минимум 500 денари на својата сметка, ќе добие уште толку за обложување со понудата на ЕВРОТИП.

Максималниот износ на бонус средства кој може да го добие секој корисник изнесува 10.000, а при помал депозит од таа сума, се добиваат бонус средства во висина од направениот депозит.

Се уште се активни актуелните начини на уплата на средства за онлајн обложување, а тоа можете да го направите преку:

-уплата на средства со електронска платежна картичка (VISA/Mastercard)

-електронско банкарство

-директна уплата на сметка во банка/пошта

НЛБ Банка (210-0646227808-69)

Комерцијална Банка (300-0600001406-83)

Стопанска Банка АД Скопје (200-0029136835-67)

Стопанска Банка АД Битола (500-0000012184-44)

Не заборавајте! Покрај бонусот од 100% при првата регистрација, ЕВРОТИП ви ја нуди и опцијата „Cash Out“, а добропознатиот бонус кој може да достигне и 467% во зависност од погодените натпревари, сега е достапен и при онлајн обложувањето.

Популарниот „Cash Out“ покрај онлајн, можете да го искористите како поволност и со секој уплатен тикет во било кое уплатно место, независно каде истиот е уплатен.

Промоцијата на бонусот за добредојде од 100% трае до 01.01.2021.

Не пропуштајте ја оваа прилика. Искоритете го бонусот и уживајте во обложувањето од својот дом или мобилен телефон само со ЕВРОТИП! www.evrotip.mk