Home

Perdormire
ВМРО-ДПМНЕ

ЖАН ДРВОШАНОВ Е НОВИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА СТРУМИЧКОТО ВМРО-ДПМНЕ!

Home

Синоќа на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ беше изгласан нов претседател на струмичкото ВМРО-ДПМНЕ. Жан Дрвошанов во наредните години ќе ја води партијата во Струмица, а доаѓа на местото на Александар Донев кој скоро четири години беше претседател на ВМРО-ДПМНЕ Струмица.