strumica denes logo

ВМРО-ДПМНЕ ПОБЕДИ НА ПРЕТСЕДАТЕЛСКИТЕ ИЗБОРИ ВО НОВО СЕЛО, ВАСИЛЕВО И БОСИЛОВО!

Автор:

Датум:

април 22, 2019

Категории:

ВМРО-ДПМНЕ

Автор:

Датум:

април 22, 2019

Категории:

ВМРО-ДПМНЕ

ВМРО-ДПМНЕ и кандатот за претседател на Република Македонија Гордана Силјановска-Давкова синоќа победија во општините на Босилово, Ново Село и Василево.

БОСИЛОВО

Гордана Силјановска – 2936

Стево Пендаровски – 2394

Блерим Река – 22

НОВО СЕЛО

Гордана Силјановска – 2989

Стево Пендаровски – 2386

Блерим Река – 36

ВАСИЛЕВО

Гордана Силјановска – 2487

Стево Пендаровски – 2216

Блерим Река – 37

На 5 мај граѓаните повторно ќе имаат можност гласаат во вториот круг и да изберат нов претседател на Република Македонија!