Perdormire
ВМРО-ДПМНЕ

(ВИДЕО) ВМРО-ДПМНЕ ВАСИЛЕВО: АКО СТЕ ЈА ЗАБОРАВИЛЕ ПРОГРАМАТА – ЈА ИМАТЕ НА ИНТЕРНЕТ!

ПОЧИТУВАНИ,

ПОМИНУВА ПОЛОВИНА ОД МАНДАТОТ НА ЛОКАЛНАТА ВЛАСТ НА СДСМ ВО ОПШТИНА ВАСИЛЕВО.

СДСМ Е ДРЖАВНА ВЛАСТ ВЕЌЕ ТРИ ГОДИНИ. И, СИТЕ МОЖЕМЕ ДА ВИДИМЕ ДЕКА ПОВЕЌЕТО ОД ПРОЕКТИТЕ КОИ СЕ ВЕТЕНИ – НЕ СЕ НИТУ ЗАПОЧНАТИ.

УШТЕ ПОЛОШО.

ФАКТ Е ДЕКА: ДУРИ И ОНА ШТО Е НАПРАВЕНО НЕ СЕ ОДРЖУВА.

ГО ПРАШУВАМЕ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ

ДО КАДЕ Е СО РЕШЕНИЕТО ЗА ДЕПОНИЈАТА ШТО ИМАШЕ РОК ДО 2020 ГОДИНА?

ДЕПОНИЈАТА ГО ЗАГАДУВА ЦЕЛИОТ ЈУГОИСТОК.

ПОРАНО СЕ КРИТИКУВАШЕ ЦЕНТРАЛНАТА ВЛАСТ ДЕКА НЕ ПОМАГА ПА ЗАТОА СЕГА ПРАШАЊЕТО Е: КАКВА ПОМОШ МУ ПОНУДИ АКТУЕЛНАТА ?

ПОНАТАМУ ДО КАДЕ Е ИЗГРАДБАТА НА ПРИФАТЕН ЦЕНТАР ЗА СТАРИ ЛИЦА ВО ВАСИЛЕВО?

ДО КАДЕ Е РЕКОНСТРУКЦИЈАТА НА КУЛТУРНИОТ ДОМ.

ЗОШТО ВЕТИВТЕ СЕКУНДАРНА МРЕЖА ЗА ОТПАДНИ ВОДИ- ФЕКАЛНА КАНАЛИЗАЦИЈА ВО ВАСИЛЕВО, ГРАДАШОРЦИ И АНГЕЛЦИ ?

ШТО СТАНА СО ВОДОВОДОТ ВО ПИПЕРЕВО?

ТАМУ ТРЕБАШЕ ДА СЕ АСФАЛТИРА И ТУРСКОТО МААЛО.

НАША ИРОНИЧНА ПРЕПОРАКА: АКО НЕКАДЕ СТЕ ЈА ЗАБОРАВИЛЕ ПРОГРАМАТА – ЈА ИМАТЕ НА ИНТЕРНЕТ.

НАПРАВЕТЕ ГО ТОА БАРЕМ ВО ГОДИНИТЕ ОД ОВОЈ МАНДАТ.

ВИ БЛАГОДАРАМ,