Home

Perdormire
ВМРО-ДПМНЕ

(ВИДЕО) ВМРО-ДПМНЕ: ШЕРИФСКОТО ОДНЕСУВАЊЕ НА ЗАЕВИ СТИГНАЛО ДОТАМУ, ДА ЛИЧНО СЕ ЗАКАНУВААТ ВРЗ ПОЛИЦАЈЦИТЕ!

Home

Прес конференција на ВМРО-ДПМНЕ:

Шерифското однесување на семејството Заеви кои мислат дека се над законот и дека поседуваат се и секого во државава, стигнало дотаму, да Вице Заев лично отиде во полиција да се заканува врз полицајците

и на најшерифски начин да сака да го сокрие кршењето на полицискиот час.

Инаку лицата се блиски до Зоран и Вице Заеви, а работеле до доцна во ноќта – до полноќ,

подготвувајќи пакети брендирани од СДСМ, кои власта ги дели за масовен поткуп на граѓаните.

Изјава на Димче Арсовски 30.04.2020

Шерифското однесување на семејството Заеви кои мислат дека се над законот и дека поседуваат се и секого во државава, стигнало дотаму, да Вице Заев лично отиде во полиција да се заканува врз полицајците и на најшерифски начин да сака да го сокрие кршењето на полицискиот час. Инаку лицата се блиски до Зоран и Вице Заеви, а работеле до доцна во ноќта – до полноќ, подготвувајќи пакети брендирани од СДСМ, кои власта ги дели за масовен поткуп на граѓаните.

Posted by ВМРО-ДПМНЕ, ВМРО-ДЕМОКРАТСКА ПАРТИЈА ЗА МАКЕДОНСКО НАЦИОНАЛНО ЕДИНСТВО on Thursday, 30 April 2020