Perdormire
ВМРО-ДПМНЕ

(ВИДЕО) САШКО ЃОРГИЕВ: ГРАДОНАЧАЛНИЧЕ, КАДЕ СЕ ВЕТЕНИТЕ ПРОЕКТИ ОД ПРОГРАМАТА ЗА МЛАДИТЕ ОД СТРУМИЦА?

Потпретседателот на Унијата на Млади Сили во Струмица Сашко Ѓоргиев, денеска одржа прес конференција на која го праша градоначалникот на општина Струмица до каде е реализацијата на ветените проекти од програмата за младите! Во продолжение погледнете го:

ПОЧИТУВАНИ ПРЕТСТАВНИЦИ НА МЕДИУМИТЕ

СО ОВАА ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА ГО ПРАШУВАМЕ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ОПШТИНА СТРУМИЦА ДО КАДЕ Е РЕАЛИЗАЦИЈАТА НА ВЕТЕНИТЕ ПРОЕКТИ ОД ПРОГРАМАТА, ЗА НАС МЛАДИТЕ.

ОСТВАРУВАЊЕ НА ВЕТУВАЊАТА ОД ПРОГРАМАТА ЗА КВАЛИТЕТНА ПРОМЕНА НА ЖИВОТОТ, ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ИМ ГО ДОЛЖИ НА МЛАДИТЕ, ЗАТОА ШТО, НЕГОВАТА ПАРТИЈА ВО СТРУМИЦА ВЕЌЕ 13 ГОДИНИ ПРЕТСТАВУВА ЛОКАЛНА ВЛАСТ.

ДОТОЛКУ ПОВЕЌЕ ШТО
ПОМИНУВА ПОЛОВИНА ОД МАНДАТОТ НА АКТУЕЛНИОТ ГРАДОНАЧАЛНИК.

ДО КАДЕ Е РЕАЛИЗАЦИЈАТА НА ПРОЕКТОТ “МЛАДИНСКИ КУЛТУРЕН ЦЕНТАР” ИМА ЛИ НЕКАКВИ ТЕКОВНИ АКТИВНОСТИ ЗА НЕГОВА РЕАЛИЗАЦИЈА ВО КРУГОТ НА КАСАРНАТА.
АКО ЗА РЕДИЦА АКТИВНОСТИ ПРЕТХОДНО БЕШЕ ВИНОВНА ЦЕНТРАЛНАТА ВЛАСТ СЕГА ВО УСЛОВИ ВО КОИ СДСМ Е АПСОЛУТНА ВЛАСТ ДАЛИ НЕШТО Е ОСТВАРЕНО И КОИ ПОВРЗАНИ АКТИВНОСТИ СЕ ВО ТЕК?

ГО ПРАШУВАМЕ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ДАЛИ НАСКОРО ЌЕ СЕ ОТВОРИ ВЕТЕНАТА КИНО САЛА.
ИЛИ ПАК, ФИЛМОТ “ЕВРОПСКА СТРУМИЦА” ДОЛГО ЌЕ ГО ГЛЕДАМЕ КАКО ПРОЕКЦИЈА НИЗ НЕЧИСТИТЕ УЛИЦИ, ЗАПОСТАВЕНАТА ВЕЛОСИПЕДСКА ПАТЕКА, ЗАГАДЕНИОТ ВОЗДУХ, ДЕПОНИИТЕ И ИСЕЛУВАЊЕ НА МЛАДИТЕ.

ПОЧИТУВАНИ ПРЕТСТАВНИЦИ НА МЕДИУМИТЕСО ОВАА ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА ГО ПРАШУВАМЕ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ОПШТИНА СТРУМИЦА ДО КАДЕ Е РЕАЛИЗАЦИЈАТА НА ВЕТЕНИТЕ ПРОЕКТИ ОД ПРОГРАМАТА, ЗА НАС МЛАДИТЕ.ОСТВАРУВАЊЕ НА ВЕТУВАЊАТА ОД ПРОГРАМАТА ЗА КВАЛИТЕТНА ПРОМЕНА НА ЖИВОТОТ, ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ИМ ГО ДОЛЖИ НА МЛАДИТЕ, ЗАТОА ШТО, НЕГОВАТА ПАРТИЈА ВО СТРУМИЦА ВЕЌЕ 13 ГОДИНИ ПРЕТСТАВУВА ЛОКАЛНА ВЛАСТ.ДОТОЛКУ ПОВЕЌЕ ШТО ПОМИНУВА ПОЛОВИНА ОД МАНДАТОТ НА АКТУЕЛНИОТ ГРАДОНАЧАЛНИК.ДО КАДЕ Е РЕАЛИЗАЦИЈАТА НА ПРОЕКТОТ "МЛАДИНСКИ КУЛТУРЕН ЦЕНТАР" ИМА ЛИ НЕКАКВИ ТЕКОВНИ АКТИВНОСТИ ЗА НЕГОВА РЕАЛИЗАЦИЈА ВО КРУГОТ НА КАСАРНАТА. АКО ЗА РЕДИЦА АКТИВНОСТИ ПРЕТХОДНО БЕШЕ ВИНОВНА ЦЕНТРАЛНАТА ВЛАСТ СЕГА ВО УСЛОВИ ВО КОИ СДСМ Е АПСОЛУТНА ВЛАСТ ДАЛИ НЕШТО Е ОСТВАРЕНО И КОИ ПОВРЗАНИ АКТИВНОСТИ СЕ ВО ТЕК?ГО ПРАШУВАМЕ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ДАЛИ НАСКОРО ЌЕ СЕ ОТВОРИ ВЕТЕНАТА КИНО САЛА. ИЛИ ПАК, ФИЛМОТ "ЕВРОПСКА СТРУМИЦА" ДОЛГО ЌЕ ГО ГЛЕДАМЕ КАКО ПРОЕКЦИЈА НИЗ НЕЧИСТИТЕ УЛИЦИ, ЗАПОСТАВЕНАТА ВЕЛОСИПЕДСКА ПАТЕКА, ЗАГАДЕНИОТ ВОЗДУХ, ДЕПОНИИТЕ И ИСЕЛУВАЊЕ НА МЛАДИТЕ.

Posted by Унија на Млади Сили на ВМРО – ДПМНЕ О.К. Струмица on Monday, 24 June 2019