Home

Perdormire
ВМРО-ДПМНЕ

(ВИДЕО) АЛЕКСАНДАР ДОНЕВ: ВО НЕДЕЛА СИТЕ МАСОВНО ДА ИЗЛЕЗЕМЕ ЗА МАКЕДОНИЈА, ДА ГЛАСАМЕ ЗА ПРОФЕСОРКАТА СИЛЈАНОВСКА!

Home

Александар Донев:

ПОЧИТУВАНИ ПРЕТСТАВНИЦИ НА МЕДИУМИТЕ, ПОЧИТУВАНИ ЧЛЕНОВИ И СОГРАЃАНИ.
НАЈПРВИН ДА ЈА ИСКОРИСТАМ ОВАА ПРИГОДА ВО ИМЕТО НА ОПШТИНСКИОТ КОМИТЕТ ДА ИЗРАЗАМ БЛАГОДАРНОСТ ДО СИТЕ ЧЛЕНОВИ И ДО СОГРАЃАНИТЕ КОИ АКТИВНО ЈА СЛЕДЕА НАШАТА КАМПАЊА, УЧЕСТВУВАА НА НАШИТЕ НАСТАНИ И ШТО НА СИТЕ СРЕДБИ НИ ИЗРАЗИЈА СРДЕЧНА ПОДДРШКА.
ТОЈ БРАН НА ОХРАБРУВАЊЕ ДОАЃА КАКО УВЕРЕНОСТ ДЕКА НАРОДОТ УМЕЕ ДА ПРОЦЕНИ ШТО ВСУШНОСТ СЕ СЛУЧУВА СО ТАТКОВИНАТА И НЕ’ ПРАВИ ДА БИДЕМЕ УБЕДЕНИ ДЕКА ВО НЕДЕЛА НА 21 – ви АПРИЛ НАШИТЕ ГРАЃАНИ ЌЕ ИЗЛЕЗАТ И ЌЕ ГО ЗАОКРУЖАТ РЕДНИОТ БРОЈ ДВА ДАВАЈЌИ ГО СВОЈОТ ГЛАС ЗА ПРОФЕСОРКАТА ГОРДАНА СИЛЈАНОВСКА – ДАВКОВА.
ПОЧИТУВАНИ ЧЛЕНОВИ И СИМПАТИЗЕРИ – ТАТКОВИНАТА ПОВИКУВА !
ПОМИНАА ДВЕ ГОДИНИ ОД ВЛАДЕЕЊЕТО НА СДСМ ЗА КОИ ЗБОРОТ ДЕМОКРАТИЈА Е ОЧИГЛЕДНО ТУЃ!
КАКО ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ОПШТИНСКИ КОМИТЕТ СЕКОЈДНЕВНО ИМАМ МОЖНОСТ ДА СЛУШНАМ ЗА ПРИТИСОЦИТЕ И ИСКУШЕНИЈАТА ПРЕД КОИ СМЕ ИСПРАВЕНИ. ОВИЕ ФАКТИ ПОТВРДУВАТ КОЛКУ БИЛ И ОСТАНУВА ГОЛЕМ ПРЕДИЗВИКОТ ДА СЕ БИДЕ ВЕРЕН И ОСТАНЕ ЛОЈАЛЕН НА ИДЕЈАТА НА ВМРО-ДПМНЕ ВО СТРУМИЦА. МОТИВ КОЈ ИЗВИРА ОД НАШАТА УБЕДЕНОСТ ДЕКА СЕ БОРИМЕ ЗА ПОСИЛНА СТРУМИЦА И ПОУСПЕШНА МАКЕДОНИЈА.
ВЕ ПОВИКУВАМ ВО НЕДЕЛА НА 21 – ви АПРИЛ УШТЕ ВО РАНИТЕ ЧАСОВИ МАСОВНО ДА ИЗЛЕЗЕМЕ НА ГЛАСАЊЕ, ДА ГИ ПОКАНИМЕ НАШИТЕ ПРИЈАТЕЛИ ДА ГО ЗАОКРУЖАТ РЕДНИОТ БРОЈ ДВА И ДА ГО ДАДЕМЕ ГЛАСОТ ЗА ГОРДАНА СИЛЈАНОСВСКА – ДАВКОВА.
ВЕ ПОВИКУВАМ БУДНО ДА ГО СЛЕДИМЕ ПРОЦЕСОТ НА ИЗБОРИТЕ КАКО СВЕТА ГРАЃАНСКА ДОЛЖНОСТ И ДА ГО ЗАЧУВАМЕ ДЕМОКРАТСКИОТ КАРАКТЕР НА ПРОЦЕСОТ НА ГЛАСАЊЕТО ВО ПРВИОТ КРУГ НА КОЈ ВМРО- ДПМНЕ И НАШИОТ КАНДИДАТ ЌЕ ПОБЕДАТ И ЌЕ ДОНЕСАТ ПРАВДА ЗА МАКЕДОНИЈА.
ПОЧИТУВАНИ СОГРАЃАНИ – МАКЕДОНИЈА ГО ВОЗВРАЌА УДАРОТ !
НЕДЕЛА 21 – ви АПРИЛ НЕ Е ОБИЧЕН ДЕН. ТОА Е ДЕНОТ КОГА ЗАПОЧНУВА ПРОЦЕСОТ НА ДЕЛЕГИТИМИРАЊЕ НА ОВАА ВЛАСТ. ЗА СИТЕ НЕПРАВДИ И ПРИСТИСОЦИ, ЗА СИТЕ ЛАГИ, ЗА СИТЕ ПРЕДАВСТВА ВРЕМЕ Е ДА СЕ РАСКИНЕ СО ОНИЕ КОИ ИЗЛАЖАА, ВРЕМЕ Е МАКЕДОНИЈА ДА ГО ВОЗВРАТИ УДАРОТ !
ВЕ ПОВИКУВАМЕ ВО НЕДЕЛА НА 21 – ви АПРИЛ ДА ГО ДАДЕТЕ ВАШИОТ ГЛАС ЗА ЖЕНАТА КОЈА СЕ ИСПРАВИ СРЕДЕ СИТЕ ПРОБЛЕМИ И ГО ЗАЛОЖИ СВОЈОТ ПРОФЕСИОНАЛЕН И ЧОВЕЧКИ ПОТЕНЦИЈАЛ ЗАЕДНО СО ВМРО-ДПМНЕ ДА ВЕТИ УСТАВНОСТ, ЗАКОНИТОСТ, ЕДНАКВОСТ И ПОВИСОК СТАНДАРД, ИДНИНА НА МЛАДИТЕ ВО ТАТКОВИНАТА.
ВО НЕДЕЛА НА 21 – ви АПРИЛ ДА ГО ЗАОКРУЖИМЕ РЕДНИОТ БРОЈ ДВА, ДА ГЛАСАМЕ ЗА КАНДИДАТОТ ГОРДАНА СИЛЈАНОВСКА – ДАВКОВА, СЕГА НИЕ ГРАЃАНИТЕ СМЕ НА ПОТЕГ, ТАТКОВИНАТА ПОВИКУВА ДА СТОРИМЕ СЕ ШТО МОЖЕМЕ ЗА ДА ИМА ПРАВДА ЗА МАКЕДОНИЈА !

ПОЧИТУВАНИ ПРЕТСТАВНИЦИ НА МЕДИУМИТЕ, ПОЧИТУВАНИ ЧЛЕНОВИ И СОГРАЃАНИ. НАЈПРВИН ДА ЈА ИСКОРИСТАМ ОВАА ПРИГОДА ВО ИМЕТО НА ОПШТИНСКИОТ КОМИТЕТ ДА ИЗРАЗАМ БЛАГОДАРНОСТ ДО СИТЕ ЧЛЕНОВИ И ДО СОГРАЃАНИТЕ КОИ АКТИВНО ЈА СЛЕДЕА НАШАТА КАМПАЊА, УЧЕСТВУВАА НА НАШИТЕ НАСТАНИ И ШТО НА СИТЕ СРЕДБИ НИ ИЗРАЗИЈА СРДЕЧНА ПОДДРШКА. ТОЈ БРАН НА ОХРАБРУВАЊЕ ДОАЃА КАКО УВЕРЕНОСТ ДЕКА НАРОДОТ УМЕЕ ДА ПРОЦЕНИ ШТО ВСУШНОСТ СЕ СЛУЧУВА СО ТАТКОВИНАТА И НЕ’ ПРАВИ ДА БИДЕМЕ УБЕДЕНИ ДЕКА ВО НЕДЕЛА НА 21 – ви АПРИЛ НАШИТЕ ГРАЃАНИ ЌЕ ИЗЛЕЗАТ И ЌЕ ГО ЗАОКРУЖАТ РЕДНИОТ БРОЈ ДВА ДАВАЈЌИ ГО СВОЈОТ ГЛАС ЗА ПРОФЕСОРКАТА ГОРДАНА СИЛЈАНОВСКА – ДАВКОВА. ПОЧИТУВАНИ ЧЛЕНОВИ И СИМПАТИЗЕРИ – ТАТКОВИНАТА ПОВИКУВА ! ПОМИНАА ДВЕ ГОДИНИ ОД ВЛАДЕЕЊЕТО НА СДСМ ЗА КОИ ЗБОРОТ ДЕМОКРАТИЈА Е ОЧИГЛЕДНО ТУЃ! КАКО ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ОПШТИНСКИ КОМИТЕТ СЕКОЈДНЕВНО ИМАМ МОЖНОСТ ДА СЛУШНАМ ЗА ПРИТИСОЦИТЕ И ИСКУШЕНИЈАТА ПРЕД КОИ СМЕ ИСПРАВЕНИ. ОВИЕ ФАКТИ ПОТВРДУВАТ КОЛКУ БИЛ И ОСТАНУВА ГОЛЕМ ПРЕДИЗВИКОТ ДА СЕ БИДЕ ВЕРЕН И ОСТАНЕ ЛОЈАЛЕН НА ИДЕЈАТА НА ВМРО-ДПМНЕ ВО СТРУМИЦА. МОТИВ КОЈ ИЗВИРА ОД НАШАТА УБЕДЕНОСТ ДЕКА СЕ БОРИМЕ ЗА ПОСИЛНА СТРУМИЦА И ПОУСПЕШНА МАКЕДОНИЈА. ВЕ ПОВИКУВАМ ВО НЕДЕЛА НА 21 – ви АПРИЛ УШТЕ ВО РАНИТЕ ЧАСОВИ МАСОВНО ДА ИЗЛЕЗЕМЕ НА ГЛАСАЊЕ, ДА ГИ ПОКАНИМЕ НАШИТЕ ПРИЈАТЕЛИ ДА ГО ЗАОКРУЖАТ РЕДНИОТ БРОЈ ДВА И ДА ГО ДАДЕМЕ ГЛАСОТ ЗА ГОРДАНА СИЛЈАНОСВСКА – ДАВКОВА. ВЕ ПОВИКУВАМ БУДНО ДА ГО СЛЕДИМЕ ПРОЦЕСОТ НА ИЗБОРИТЕ КАКО СВЕТА ГРАЃАНСКА ДОЛЖНОСТ И ДА ГО ЗАЧУВАМЕ ДЕМОКРАТСКИОТ КАРАКТЕР НА ПРОЦЕСОТ НА ГЛАСАЊЕТО ВО ПРВИОТ КРУГ НА КОЈ ВМРО- ДПМНЕ И НАШИОТ КАНДИДАТ ЌЕ ПОБЕДАТ И ЌЕ ДОНЕСАТ ПРАВДА ЗА МАКЕДОНИЈА. ПОЧИТУВАНИ СОГРАЃАНИ – МАКЕДОНИЈА ГО ВОЗВРАЌА УДАРОТ ! НЕДЕЛА 21 – ви АПРИЛ НЕ Е ОБИЧЕН ДЕН. ТОА Е ДЕНОТ КОГА ЗАПОЧНУВА ПРОЦЕСОТ НА ДЕЛЕГИТИМИРАЊЕ НА ОВАА ВЛАСТ. ЗА СИТЕ НЕПРАВДИ И ПРИСТИСОЦИ, ЗА СИТЕ ЛАГИ, ЗА СИТЕ ПРЕДАВСТВА ВРЕМЕ Е ДА СЕ РАСКИНЕ СО ОНИЕ КОИ ИЗЛАЖАА, ВРЕМЕ Е МАКЕДОНИЈА ДА ГО ВОЗВРАТИ УДАРОТ ! ВЕ ПОВИКУВАМЕ ВО НЕДЕЛА НА 21 – ви АПРИЛ ДА ГО ДАДЕТЕ ВАШИОТ ГЛАС ЗА ЖЕНАТА КОЈА СЕ ИСПРАВИ СРЕДЕ СИТЕ ПРОБЛЕМИ И ГО ЗАЛОЖИ СВОЈОТ ПРОФЕСИОНАЛЕН И ЧОВЕЧКИ ПОТЕНЦИЈАЛ ЗАЕДНО СО ВМРО-ДПМНЕ ДА ВЕТИ УСТАВНОСТ, ЗАКОНИТОСТ, ЕДНАКВОСТ И ПОВИСОК СТАНДАРД, ИДНИНА НА МЛАДИТЕ ВО ТАТКОВИНАТА. ВО НЕДЕЛА НА 21 – ви АПРИЛ ДА ГО ЗАОКРУЖИМЕ РЕДНИОТ БРОЈ ДВА, ДА ГЛАСАМЕ ЗА КАНДИДАТОТ ГОРДАНА СИЛЈАНОВСКА – ДАВКОВА, СЕГА НИЕ ГРАЃАНИТЕ СМЕ НА ПОТЕГ, ТАТКОВИНАТА ПОВИКУВА ДА СТОРИМЕ СЕ ШТО МОЖЕМЕ ЗА ДА ИМА ПРАВДА ЗА МАКЕДОНИЈА !

Posted by Александар Донев on Friday, 19 April 2019