Home

Perdormire
ВМРО-ДПМНЕ

Утре разговори за обнова на Македонија во Василево!

Home

ВМРО-ДПМНЕ ВАСИЛЕВО:

Приклучете се на Разговорите за обнова на Македонија со вашите идеи и предлози. Ќе разговараме за сите проблеми и ќе креираме решенија.
Василево, пред штабот на ВМРО-ДПМНЕ
03.11.2019 година
16:00 часот