Perdormire
ВМРО-ДПМНЕ

УНИЈА НА ЖЕНИ НА ВМРО-ДПМНЕ СТРУМИЦА: ВО СТРУМИЦА НА УЛИЦА, НЕМА ПОТРЕБА ОД ТРОТОАР-ЛЕТАЈТЕ!

Унијата на Жени на ВМРО-ДПМНЕ Струмица, на својата официјална фејсбук страница објавија фотографија од улица во Струмица чии тротоар не се ни познава од тревата која израснала и не е исчистена. Како што може да се забележи, станува збор   за улицата веднаш наспроти Струмица Табак.

„Во Струмица на улица. Нема потреба од тротоар-летајте“ – напишаа тие на својата официјална фејсбук страница.