Perdormire
ВМРО-ДПМНЕ

УНИЈА НА ЖЕНИ НА ВМРО-ДПМНЕ СТРУМИЦА: И воздухот ни го земавте!

Home

 

УНИЈА НА ЖЕНИ НА ВМРО-ДПМНЕ СТРУМИЦА:

И воздухот ни го земавте!!!

Во изминатиов период Струмица беше меѓу еден од најзагадените градови во Македонија. Не добивме објаснување зошто е тоа така и што се превзема за да се подобри ситуацијата. Во меѓувреме, неколку месеци депонијата во Добрашинци ГОРИ!!!!
Кој е одговорен и кога планирате да го изгаснете пожарот?????