Perdormire
ВМРО-ДПМНЕ

УНИЈА НА ЖЕНИ НА ВМРО-ДПМНЕ СТРУМИЦА: „ЕДНО ВРЕМЕ СЕ СРЕЌАВАА ЧОВЕЦИТЕ НА ПОРОМАНТИЧНИ МЕСТА, САА НА ГЛАВНАТА ДУПКА У ГРАДО, ПРЕД СУДО“

Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ Струмица, веќе подолго време ги критикуваат надлежните поради дупките низ улиците во Струмица, а синоќа тие објавија нова фотографија на која пишува:

„Едно време се среќаваа човеците на поромантични места, саа на главната дупка у градо, пред судо“.