Трипуновски: Николчо Стоилков е човекот кој гарантира подобри услови за секој еден земјоделец, пензионер и за секој еден жител во Ново Село

април 19, 2019

Жителите на Ново Коњарево сакаат просперитена општина и градоначалник кој со чест и труд ќе работи само и само за граѓаните, ова преку статус на Фејсбук го порача Цветан Трипуновски од ВМРО-ДПМНЕ.

„Николчо Стоилков е човекот кој гарантира подобри услови за секој еден земјоделец, пензионер, за секој еден жител во општината. Проектите се во изборната програма а зборот е даден дека се ќе биде реализирано.
Ново село ќе ја даде подршката за Gordana Siljanovska Davkova .
Ново село ќе го избере Nikolco Stoilkov за татко на општината.
За Македонија се работи !!!“– стои во неговиот пост на Фејсбук.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

СЛИЧНИ ВЕСТИ