Perdormire
ВМРО-ДПМНЕ

СТРУМИЧКОТО ВМРО-ДПМНЕ УТРЕ ПОВИКА НА ПРОТЕСТ ПРОТИВ ЗАГАДУВАЊЕТО НА ВОЗДУХОТ ПРЕД СОБРАНИЕТО ВО СТРУМИЦА ВО 19:00 ЧАСОТ!

ВМРО-ДПМНЕ СТРУМИЦА:

Почитувани членови, драги сограѓани,

Ненародната власт инсталирана за да го понижи националното достоинство на македонецот, не презема соодветни мерки за здравствената криза, падот на стопанството и стандардот на граѓаните, ниту пак е спремна да реагира на енормното загадување иако влегуваме во период на зима.
Загрижени за ваквата состојба Општинскиот Комитет на ВМРО – ДПМНЕ Струмица, утре 29 Октомври Ве повикува на:

ПРОТЕСТ ПРЕД СОБРАНИЕТО НА ОПШТИНА СТРУМИЦА ВО 19 часот.

Со почитување на мерките и препораките да го покажеме нашето несогласување со состојбите и нашите барања од Власта!