strumica denes logo

СИНОЌА КОНСТИТУИРАН НОВИОТ ОПШТИНСКИ КОМИТЕТ НА ВМРО- ДПМНЕ ВО СТРУМИЦА

Автор:

Датум:

април 28, 2018

Категории:

ВМРО-ДПМНЕ

Автор:

Датум:

април 28, 2018

Категории:

ВМРО-ДПМНЕ

Општинскиот комитет Струмица одржа конститутивна седница во новиот состав. На 23 април Извршниот Комитет на партијата го и утврди составот и донесе решение за избор на членовите. На состанокот е именуван Секретар и потпретседатели на Комитетот.

На седницата од страна на Претседателот Александар Донев е поднесен извештај за постојните состојби и предлог за понатамошно реорганизирање и дејствување.