ПРОФЕСОР Д-Р ГОРДАНА СИЛЈАНОВСКА ДЕНЕСКА ВО СТРУМИЦА!

март 23, 2019

Kандидатот за претседател од редовите на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата Проф. Д-р Гордана Силјановска, утре (24.03.2019) недела,  во 17:00 часот ќе пристигне во Струмица односно, таа и нејзиниот тим ќе одржат состанок во Општинскиот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ во Струмица. Оваа информација е објавена на социјалната мрежа фејсбук како активност на членовите и симпатизерите на ВМРО-ДПМНЕ.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ