НИКОЛЧЕ СТОИЛКОВ ИЗБРАН ЗА НОВ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ОК НА ВМРО-ДПМНЕ ВО НОВО СЕЛО!

април 24, 2018

На редовниот состанок на Извршниот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ кој се одржа на ден 23.04.2018 освен што беше анализирана актуелната економска, политичка и општествена состојба во државата, беа разгледувани и донесени и кадровски одлуки и беа финализирани постапките за избор на повеќе претседатели на Општинските комитети низ Македонија, информираат од партијата.

За претседател на Општинскиот комитет на Ново Село е избран Николче Стоилков.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ