strumica denes logo

ЈОХАН ТАРЧУЛОВСКИ ВЕЧЕРВА ВО СУШИЦА НА МИТИНГ!

Автор:

Датум:

април 18, 2019

Категории:

ВМРО-ДПМНЕ

Автор:

Датум:

април 18, 2019

Категории:

ВМРО-ДПМНЕ

Остануваат уште два дена до изборите, партиите ги одржуваат последните митинзи помеѓу граѓаните. Вечерва во Сушица на митингот на ВМРО-ДПМНЕ беше присутен и Јохан Тарчуловски. Инаку, покрај претседателските избори, во Сушица во недела ќе се оддржат и локалните, каде општината ќе одбере нов градоначалник. Кандидат од редовите на ВМРО-ДПМНЕ за градоначалник на општина Ново Село е Николчо Стоилков.Стоилков е роден во 1985, вработен во Царинска управа, М-р на правни науки, оженет и татко на две деца. Во моментов е Претседател на Општинскиот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ Ново село. Во продолжение погледнете дел од атмосферата: