strumica denes logo

(ФОТО) УНИЈА НА МЛАДИ СИЛИ НА ВМРО-ДПМНЕ СТРУМИЦА: ЏУНГЛИ ДО ЕДНО ОСНОВНО УЧИЛИШТЕ, ЕДНО СРЕДНО И ГРАДИНКА!

Автор:

Датум:

јули 10, 2019

Категории:

ВМРО-ДПМНЕ

Автор:

Датум:

јули 10, 2019

Категории:

ВМРО-ДПМНЕ

 

УНИЈА НА МЛАДИ СИЛИ НА ВМРО-ДПМНЕ СТРУМИЦА:

Oткривме уште неколку мали џунгли во Струмица. Џунгли до едно основно училиште, едно средно училиште и градинка. Замислете, таму престојуваат деца, а надлжените како и секогаш треба некој да ги потсети за да почнат со работа.