(ФОТО) УНИЈА НА МЛАДИ СИЛИ НА ВМРО-ДПМНЕ-СТРУМИЦА: Дали ова ви личи на Струмица или на некоја џунгла во Амазон?

јули 2, 2019

УНИЈА НА МЛАДИ СИЛИ НА ВМРО-ДПМНЕ-СТРУМИЦА:

Дали ова ви личи на Струмица или на некоја џунгла во Амазон? Градот умира како ништо! Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ-Струмица сака да им каже на надлежните да не се грижат, „има време“ кога ќе треба да почнат да работат.

#ЕвропскаСтрумица

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: