(ФОТО) „СТАНЕТЕ МАКЕДОНЦИ” – ЦАРЕВИ КУЛИ!

јуни 1, 2018

Протестот кој ќе се одржи во Сабота деновиве се актуелизираше на повеќе места и со посета на граѓани во разни области на живот и работа. Како што претходно беше информирано организиран е автобуски превоз и поаѓањето ќе биде од булеварот пред Тинекс маркет во 16 часот.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ