strumica denes logo

(ФОТО) ОК НА ВМРО-ДПМНЕ,СТРУМИЦА РЕАЛИЗИРАШЕ ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА ОБЕЗБЕДУВАЈЌИ ОБРОК!

Автор:

Датум:

април 8, 2018

Категории:

ВМРО-ДПМНЕ

Автор:

Датум:

април 8, 2018

Категории:

ВМРО-ДПМНЕ

Општинскиот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ Струмица по повод Велигден реализираше скромна хуманитарна акција со обезбедување на оброк за стари и немоќни лица и лица од ранливи категории.