Home

Perdormire
ВМРО-ДПМНЕ

(ФОТО) Младите од струмичкото ВМРО-ДПМНЕ објавија: „После секој дожд во Струмица, струмичани „ловат“ риби низ улиците“

Home

Фејсбук статус на Унијата на Млади Сили на ВМРО-ДПМНЕ Струмица:

А што друго можат да прават струмичани после секој дожд во Струмица освен да „ловат“ риби по улиците? Ова е на излезот од Струмица кон Валандово, таму луѓето велат дека секогаш е „полно“ со „риби“ веднаш по дождот.