ЕЛИ ПАНОВА ЗАЕДНО СО ЖАН ДРВОШАНОВ ДЕНЕСКА ГИ ПОСЕТИЈА КУКЛИШ, ДОБРЕЈЦИ, МУРТИНО И ДАБИЛЕ!

мај 16, 2021

Пратеничка од ВМРО-ДПМНЕ Ели Панова, заедно со претседателот на општинскиот комитет во Струмица, Жан Дрвошанов во рамките на агендата ,,Пратениците со народот” викендот ги посетија населените места Куклиш, Добрејци, Муртино и Дабиле.

,,Народот едвај преживува, се жалат од земјоделието, од образованието, од здравството, од економијата, од огромните поскапувања…

ГО УПРОПАСТИЈА И ТОА ШТО СО ГОДИНИ СЕ ГРАДЕШЕ!

Граѓаните се жалат од неправдата и од распродавањето на СЕ МАКЕДОНСКО!“ – напиша пратеничката Ели Панова.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: