strumica denes logo

Д-Р ЈАДРАНКА ПОЦКОВА: ГО ДОСТИГНАВТЕ ДНОТО – ИЗОПАЧЕНИ ВРЕДНОСТИ И СТАНДАРДИ!

Автор:

Датум:

мај 28, 2021

Категории:

ВМРО-ДПМНЕ

Автор:

Датум:

мај 28, 2021

Категории:

ВМРО-ДПМНЕ

Д-Р ЈАДРАНКА ПОЦКОВА, ПРАТЕНИК ОД РЕДОВИТЕ НА ВМРО-ДПМНЕ:

ВО НОРМАЛНА ДРЖАВА, ВЛАДАТА ЌЕ ГИ СПРЕЧУВА МЛАДИТЕ КОИ БАРААТ ДА СЕ ЛЕГАЛИЗИРА МАРИХУАНАТА. КАЈ НАС ВЛАСТА ПРЕКУ МЛАДИТЕ И ОРГАНИЗИРАЊЕ ТРИБИНИ ЗА ЛЕГАЛИЗАЦИЈА НА МАРИХУАНАТА, САКА ДА ДОЈДЕ ДО СВОЈАТА ПОСАКУВАНА ЦЕЛ, “ЛЕГАЛИЗАЦИЈА НА МАРИХУАНАТА”.

ДО ТАМУ ЛИ СТИГНАВМЕ???

ЗА ДА ГИ ЗАДОВОЛИМЕ СОПСТВЕНИТЕ АПЕТИТИ, СОПСТВЕНАТА АЛЧНОСТ ЗА ПАРИ, ДА ГИ ТЕРАМЕ МЛАДИТЕ ДА ОДРЖУВААТ ТРИБИНИ ЗА ЛЕГАЛИЗАЦИЈА НА МАРИХУАНАТА!

КАДЕ Е ОДГОВОРНОСТА ПРВО КАКО РОДИТЕЛИ, ОДГОВОРНОСТ КАКО ВЛАСТ?
КАДЕ ВИ Е СОВЕСТА?

КАДЕ ЌЕ ВИ ОТИДАТ ДУШИТЕ, АКО ВООПШТО ГИ ИМАТЕ???