Home

Perdormire
ВМРО-ДПМНЕ

АЛЕКСАНДАР ДОНЕВ: ЧУДОТО ОД ПАТ СТРУМИЦА-ДАБИЉЕ!

Home

Александар Донев, претседател на ВМРО-ДПМНЕ Струмица:

ЧУДОТО ОД ПАТ: СТРУМИЦА – ДАБИЉЕ

Ако не сте знаеле каков експресен пат со четири ленти ветува вечниот кадар на СДСМ Зоран Китанов на правецот Струмица – Дабиље, станува збор за пат кој со возило се поминува за околу 5 минути.

Уште повеќе, ако не знаете чии производни објекти се сместени во таа зона, тогаш може и да бидете изненадени од ова ,,генијално” решение, проект ли, автопат ли..