Home

Perdormire
ВМРО-ДПМНЕ

РЕАКЦИЈА НА ВМРО-ДПМНЕ СТРУМИЦА ЗА СИНОЌЕШНАТА ТРИБИНА: АВТОБУСИТЕ И ВОЗИЛАТА ОД ЦЕЛИОТ РЕГИОН ГИ ДОНЕСОА АКТИВИСТИТЕ НА СДСМ ЗАРАДИ АПЛАУЗ ВО САЛАТА!

Home

Александра Митева 04.11.2019

ПОЧИТУВАНИ СОГРАЃАНИ, ВЧЕРАШНАТА ТРИБИНА НА СДСМ ВО СТРУМИЦА ЈА СТАВИ ВО НЕДОУМИЦА СТРУМИЧКАТА ЈАВНОСТ ДАЛИ КОНЕЧНО ПОЧНА СО РАБОТА ВЕТЕНИОТ ТУРИСТИЧКИ БРЕНД НА СТРУМИЦА ИЛИ АВТОБУСИТЕ И ВОЗИЛАТА ОД ЦЕЛИОТ РЕГИОН ГИ ДОНЕСОА АКТИВИСТИТЕ НА СДСМ ЗАРАДИ АПЛАУЗ ВО САЛАТА.НЕ Е ЧУДО ШТО ПОСЛЕ 15 ГОДИНИ ЛОКАЛНА ВЛАСТ И ТРИ ГОДИНИ ДРЖАВНА ВЛАСТ, ПОСЛЕ ТОЛКУ ВРАБОТУВАЊА НА ЛОКАЛНО НИВО И УНАПРЕДЕНИ КАДРИ НА НАЦИОНАЛНО НИВО – СДСМ ИМА ПОТРЕБА ОД ПАРТИСКИ СОБИР ВО СПОРТСКАТА САЛА, БИДЕЈЌИ ОД ДЕН НА ДЕН СЕ НАМАЛУВА БРОЈОТ НА ОНИЕ ШТО БИ БИЛЕ ИСКРЕНА ПУБЛИКА НА ПАТУВАЧКИОТ ТЕАТАР ,,НА ПРАВ ПАТ – ВО КРИВ ПРАВЕЦ’’. КОЈ САКА ВЕЌЕ ДА БИДЕ ДЕЛ ОД АТМОСФЕРА НА ИСТОРИСКИ ПРЕДАВНИЦИ КОИ ДО ВЧЕРА ВЕЛЕА ДЕКА ГО СМЕНИЛЕ ИМЕТО СО ЦЕЛ ДА ЈА УНАПРЕДАТ ЗЕМЈАТА ВО СТУКТУРИТЕ НА НАТО И ЕВРОПСКАТА УНИЈА, А ДЕНЕСКА НАМЕСТО КАЈ СЕБЕ ГРЕШКАТА ЈА ДИСЛОЦИРАТ ВО ЗАПАДНИТЕ ЗЕМЈИ. СТРУМИЧАНИ ЗНААТ ДЕКА СТРУМИЧКИОТ КАДАР НА СДСМ НЕМА ПОТЕНЦИЈАЛ И, ВЕЌЕ НЕ Е ЗАИНТЕРЕСИРАН ЗА ЈАВНИОТ ИНТЕРЕС ТУКУ САМО ЗА ЛИЧНО БОГАТЕЊЕ И НЕПОТИЗАМ. НЕМА ПОТРЕБА ДА НИ СЕ ПРОЧИТАТ БРОЈКИ ОД ЛИВЧЕ ЗА ДА СЕ ЗНАЕ ДЕКА ПРОГРАМАТА НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НЕ СЕ РЕАЛИЗИРА И ДЕКА БРОЈНИТЕ КАДРИ НА ЦЕНТРАЛНО НИВО НЕ ПРИДОНЕСОА ЗА РАЗВОЈ НА РЕГИОНОТ. ЗАМОРЕНИТЕ КАДРИ КОИ СЕ УШТЕ СЕ ЗАНИМАВАТ СО НАВРЕДИ И ПОНИЖУВАЊЕ НА ОПОЗИЦИЈАТА ТРЕБА ДА ОДГОВОРАТ: ДАЛИ НЕ Е СРАМНО НА ТРИБИНА ЗА ПРЕДВРЕМЕНИ ИЗБОРИ ДА ВЕТУВАТ НОВИ ПРОЕКТИ ДОДЕКА ПРЕТХОДНО ВЕТЕНИТЕ НЕ ГИ НИ ЗАПОЧНАЛЕ.ЗАБОРАВИВТЕ НА ЛУЃЕТО ВО САЛАТА ДА ИМ ПРИЗНАЕТЕ ДЕКА ЦЕЛАТА РАБОТА ВИ ПАЃА ВО ВОДА ЗАРАДИ ВАШИТЕ ВНАТРЕШНИ НЕСОГЛАСУВАЊА И РАСПРАВА ОКОЛУ БИЗНИСИТЕ. ПРЕДВРЕМЕНИТЕ ИЗБОРИ СЕ ДОГОВОРЕНИ БИДЕЈЌИ ПРЕД ЛИЦЕТО НА ДОМАШНАТА И СВЕТСКАТА ЈАВНОСТ НЕ ВЕ БИВА ! ПРЕДВРЕМЕНИТЕ ИЗБОРИ НА 12ти АПРИЛ СЕ МОЖНОСТ КОНЕЧНО ДРЖАВАТА ДА СЕ ОСЛОБОДИ ОД ПАРТИЈАТА КОЈА 30 ГОДИНИ ЈА УНИШТУВА НАШАТА ТАТКОВИНА ЗАРАДИ ЕДНА ГРУПА НА ЛУЃЕ. НА 12ти АПРИЛ НАРОДОТ НА МАКЕДОНИЈА СО НОВА ЕНЕРГИЈА И ЉУБОВ ЌЕ ЈА ЗАПОЧНЕ ОБНОВАТА НА ТАТКОВИНАТА ПРЕДВОДЕНА ОД ВМРО – ДПМНЕ. ВИ БЛАГОДАРАМ !

Posted by Александар Донев on Monday, 4 November 2019

ВМРО-ДПМНЕ СТРУМИЦА: 

ПОЧИТУВАНИ СОГРАЃАНИ,
ВЧЕРАШНАТА ТРИБИНА НА СДСМ ВО СТРУМИЦА ЈА СТАВИ ВО НЕДОУМИЦА СТРУМИЧКАТА ЈАВНОСТ ДАЛИ КОНЕЧНО ПОЧНА СО РАБОТА ВЕТЕНИОТ ТУРИСТИЧКИ БРЕНД НА СТРУМИЦА ИЛИ АВТОБУСИТЕ И ВОЗИЛАТА ОД ЦЕЛИОТ РЕГИОН ГИ ДОНЕСОА АКТИВИСТИТЕ НА СДСМ ЗАРАДИ АПЛАУЗ ВО САЛАТА.

НЕ Е ЧУДО ШТО ПОСЛЕ 15 ГОДИНИ ЛОКАЛНА ВЛАСТ И ТРИ ГОДИНИ ДРЖАВНА ВЛАСТ, ПОСЛЕ ТОЛКУ ВРАБОТУВАЊА НА ЛОКАЛНО НИВО И УНАПРЕДЕНИ КАДРИ НА НАЦИОНАЛНО НИВО – СДСМ ИМА ПОТРЕБА ОД ПАРТИСКИ СОБИР ВО СПОРТСКАТА САЛА, БИДЕЈЌИ ОД ДЕН НА ДЕН СЕ НАМАЛУВА БРОЈОТ НА ОНИЕ ШТО БИ БИЛЕ ИСКРЕНА ПУБЛИКА НА ПАТУВАЧКИОТ ТЕАТАР ,,НА ПРАВ ПАТ – ВО КРИВ ПРАВЕЦ’’.

КОЈ САКА ВЕЌЕ ДА БИДЕ ДЕЛ ОД АТМОСФЕРА НА ИСТОРИСКИ ПРЕДАВНИЦИ КОИ ДО ВЧЕРА ВЕЛЕА ДЕКА ГО СМЕНИЛЕ ИМЕТО СО ЦЕЛ ДА ЈА УНАПРЕДАТ ЗЕМЈАТА ВО СТУКТУРИТЕ НА НАТО И ЕВРОПСКАТА УНИЈА, А ДЕНЕСКА НАМЕСТО КАЈ СЕБЕ ГРЕШКАТА ЈА ДИСЛОЦИРАТ ВО ЗАПАДНИТЕ ЗЕМЈИ.

СТРУМИЧАНИ ЗНААТ ДЕКА СТРУМИЧКИОТ КАДАР НА СДСМ НЕМА ПОТЕНЦИЈАЛ И ВЕЌЕ НЕ Е ЗАИНТЕРЕСИРАН ЗА ЈАВНИОТ ИНТЕРЕС ТУКУ САМО ЗА ЛИЧНО БОГАТЕЊЕ И НЕПОТИЗАМ.
НЕМА ПОТРЕБА ДА НИ СЕ ПРОЧИТАТ БРОЈКИ ОД ЛИВЧЕ ЗА ДА СЕ ЗНАЕ ДЕКА ПРОГРАМАТА НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НЕ СЕ РЕАЛИЗИРА И ДЕКА БРОЈНИТЕ КАДРИ НА ЦЕНТРАЛНО НИВО НЕ ПРИДОНЕСОА ЗА РАЗВОЈ НА РЕГИОНОТ.

ЗАМОРЕНИТЕ КАДРИ КОИ СЕ УШТЕ СЕ ЗАНИМАВАТ СО НАВРЕДИ И ПОНИЖУВАЊЕ НА ОПОЗИЦИЈАТА ТРЕБА ДА ОДГОВОРАТ: ДАЛИ НЕ Е СРАМНО НА ТРИБИНА ЗА ПРЕДВРЕМЕНИ ИЗБОРИ ДА ВЕТУВАТ НОВИ ПРОЕКТИ ДОДЕКА ПРЕТХОДНО ВЕТЕНИТЕ НЕ ГИ НИ ЗАПОЧНАЛЕ.

ЗАБОРАВИВТЕ НА ЛУЃЕТО ВО САЛАТА ДА ИМ ПРИЗНАЕТЕ ДЕКА ЦЕЛАТА РАБОТА ВИ ПАЃА ВО ВОДА ЗАРАДИ ВАШИТЕ ВНАТРЕШНИ НЕСОГЛАСУВАЊА И РАСПРАВА ОКОЛУ БИЗНИСИТЕ.

ПРЕДВРЕМЕНИТЕ ИЗБОРИ СЕ ДОГОВОРЕНИ БИДЕЈЌИ ПРЕД ЛИЦЕТО НА ДОМАШНАТА И СВЕТСКАТА ЈАВНОСТ НЕ ВЕ БИВА !

ПРЕДВРЕМЕНИТЕ ИЗБОРИ НА 12ти АПРИЛ СЕ МОЖНОСТ КОНЕЧНО ДРЖАВАТА ДА СЕ ОСЛОБОДИ ОД ПАРТИЈАТА КОЈА 30 ГОДИНИ ЈА УНИШТУВА НАШАТА ТАТКОВИНА ЗАРАДИ ЕДНА ГРУПА НА ЛУЃЕ.

НА 12ти АПРИЛ НАРОДОТ НА МАКЕДОНИЈА СО НОВА ЕНЕРГИЈА И ЉУБОВ ЌЕ ЈА ЗАПОЧНЕ ОБНОВАТА НА ТАТКОВИНАТА ПРЕДВОДЕНА ОД ВМРО – ДПМНЕ.

ВИ БЛАГОДАРАМ !