strumica denes logo

(ВИДЕО) ВМРО – ДПМНЕ О.К. ВАСИЛЕВО ГИ ПОВИКА ГРАЃАНИТЕ ДА ГЛАСАТ ЗА КАНДИДАТОТ СИЛЈАНОВСКА!

Автор:

Датум:

април 18, 2019

Категории:

ВМРО-ДПМНЕ

Автор:

Датум:

април 18, 2019

Категории:

ВМРО-ДПМНЕ

Општинскиот комитет на ВМРО- ДПМНЕ Василево со видео обраќање ги повика граѓаните да гласат за кандидатот Гордана Силјановска- Давкова. Осврнувајќи се на двете изминати години без проекти за општина Василево и жителите, ОК ВМРО- ДПМНЕ ја обвинува актуелната власт дека се грижи само за своите интереси и за вработувања на најблиските. ВМРО-ДПМНЕ ги повикува сограѓаните да гласат во недела и како што велат на тој начин да ,, паднат маските” . За ВМРО- ДПМНЕ ОК Василево говори Бранко Трајков Советник во општината.