Home

Perdormire
СДСМ

Трибина со Стево Пендаровски во Ново Село!

Home

Кандидатот за претседател Стево Пендаровски во сабота на 13.04.2019 година со почеток од 18:30 часот ќе се обрати пред граѓаните на Ново Село.
Исто така на трибината ќе се обрати и кандидатот за градоначалник на општина Ново Село, г-дин Никола Андонов.

ЗАЕДНО НАПРЕД ЗА БРОЈ 3!
ЗАЕДНО НАПРЕД ЗА БРОЈ 7!