Perdormire
СДСМ

ЗАЕВ ГИ НАЗНАЧИ НОВИТЕ 40 ПРЕТСЕДАТЕЛИ: МАРЈАН ДАСКАЛОВСКИ ОСТАНУВА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА СТРУМИЧКОТО СДСМ!

Претседателот на СДСМ Зоран Заев назначи нови 40 претседатели на Општински организации на партијата. Марјан Даскаловски кој досега беше претседател на струмичкото СДСМ повторно е реизбран за претседател!