ЃОРЃЕ БОЖИНОВ ОД ДЕНЕСКА И ОФИЦИЈАЛНО ГРАДОНАЧАЛНИК НА ОПШТИНА НОВО СЕЛО!

ноември 8, 2021

Примопредавање на функцијата Градоначалник на Општина Ново Село

Почитувани,
на ден 08.11.2021 година, во просториите на административната зграда на Општина Ново Село, Општинската Изборна Комисија им ги врачи Уверенијата на новоизбраните Советници и Уверението на новоизбраниот Градоначалник на Општина Ново Село.

Потоа, беше извршено примопредавање на функцијата Градоначалник на Општина Ново Село. Новоизбраниот Градоначалник Г-дин Ѓорѓе Божинов ја презеде функцијата од неговиот претходник Г-дин Никола Андонов.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: