СЛАВЕ АНДОНОВ: Пред една година ветивме, а денес го завршивме асфалтирањето на улицата во Пиперево!

декември 25, 2022

Славе Андонов, градоначалник на општина Василево:

Пред една година ветив асфалтирање на оваа улица во Пиперево, од прв ден работиме посветено и фокусирано на решавање на децениски проблеми на нашите сожители.

🚧 Денес заврши асфалтирањето, на улицата во Пиперево во должина од 173 метри и ширина од околу 3,5 метри .

🤝 Задоволството на моите сожители е најголема награда за сработеното.

🛣️ Со асфалтирањето на оваа улица се подобрува секојдневното живеење на граѓаните од овој дел на Пиперево.

Продолжуваме да ги решаваме проблемите, за поубаво Василево.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: