ЖАН ДРВОШАНОВ: Струмичкото ВМРО-ДПМНЕ се мобилизира – На 9 мај денот на победата ќе чекори со нашите знамиња!

декември 4, 2023

Жан Дрвошанов, претседател на ВМРО-ДПМНЕ Струмица:

ВМРО – ДПМНЕ ОК Струмица вечерва одржа состаноци на кои донесе одлука за мобилизирање на сите сили за закажаните Претседателски и Парламентарни избори во 2024 година.

Доаѓа време на сериозни промени! Ги повикуваме сите граѓани да бидат дел од промените !

Решени сме и одлучни бидејќи знаеме дека од нас зависи иднината на Македонија.

На 8 мај 2024 година ќе гласаме за победничкиот Претседателски кандидат и за ВМРО- ДПМНЕ предводено од Христијан Мицкоски!

На 9 мај денот на победата ќе чекори со нашите знамиња !

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: