Home

Perdormire
Струмица

„ЗДРАВЕЦ“ ИЗВЕСТУВА: ВИКЕНДОТ МАРКЕТИТЕ НЕМА ДА СЕ ОТВОРЕНИ, ПРЕКУ ТЕЛЕФОНСКИ НАРАЧКИ ЌЕ ВИ ОБЕЗБЕДИМЕ ДОСТАВА НА ПРОИЗВОДИ ДО ВАШИОТ ДОМ!

Home

📢Здраво наши потрошувачи!

☎️📭Телефонска нарачка на производи за град Струмица и околните општини и села!

За викенд маркетите нема да бидат отворени😔,🚕 но преку телефонски нарачки ќе ви обезбедиме достава на производи до вашиот дом кои може да ги направите за во сабота и недела да имате можност да ги добиете❣️🚗

👉🏻 Доколку сакате да направите телефонска нарачка со достава, истата ќе се прави од 09:00 до 16:00 часот а ќе се доставува во периодот од 10:00 до 17:00 часот.

За ваков тип на нарачка минималниот износ на нсрачка треба да изнесува 500 денари.

Плаќањето ќе се врши при достава во готово, каде ќе ви биде приложена фискална сметка. 📦

📞 Телефонски броеви за нарачка:

075 478 644

078 391 268

Секогаш овде за вас ,

Со почит,

Ваши Здравец маркети❣️