ЗАВОД И МУЗЕЈ-СТРУМИЦА ОТКУПУВА ОД ГРАЃАНИТЕ МУЗЕЈСКИ ПРЕДМЕТИ – ОРУЖЈЕ, СТАРИ ДОКУМЕНТИ, СТАРИ ФОТОГРАФИИ, МОНЕТИ И КНИЖНИ ПАРИ!

септември 16, 2022

Како дел од годишната програма на НУ Завод и музеј Струмица, опфатен е проект кој предвидува откуп на музејски предмети, односно Завод и музеј Струмица откупува: оружје, стари документи, стари фотографии, монети, книжни пари.

Дополнителни информации во Завод и музеј Струмица.

Лице за контакт: Бранко Ѓоргиев. моб. бр. 078 800 880

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: