strumica denes logo

ЗА САМО 1000 ДЕНАРИ: ЕДНОДНЕВНА ЛЕТНА ШЕМА ЗА ГРЦИЈА СЕКОЈА НЕДЕЛА СО ПОАЃАЊЕ ОД СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

јули 3, 2024

Автор:

Датум:

јули 3, 2024

Искористете ја Неделата како ден за одмор, релаксација и уживање покрај плажа, море и песок.
Еднодневна летна шема, еднодневно капење.

Секоја Недела ве носиме во еден од најголемите ресорти во Грција,
Sahara Beach Resort.

Поаѓањето е од Струмица во утринските часови, а враќањето во вечерните..

Следен термин: 07.07.-Недела
Цена: 1000 ден.

Контакт за информации и резервации:
070 783 226
071 908 802
или на Маршал Тито бр. 58 ( на стара чаршија спроти Џоли Маркет)