(ФОТО 3) РУБРИКА: „Струмица e Струмка“

април 7, 2019

Трет ден од новата рубрика на Струмица Денес насловена „Струмица е…“. Во продолжение погледнете ја фотографијата!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: