ВТОР КРУГ: ВО ОПШТИНА ВАСИЛЕВО И НОВО СЕЛО ПОВТОРНО ЌЕ СЕ ГЛАСА!

октомври 17, 2021

Иако во општина Василево започнаа со прославување, сепак граѓаните ќе бираат повторно помеѓу Славе Андонов и Марјан Јанев, односно ќе има втор круг. Исто е и во општина Ново Село. Ѓорѓе Божинов и Ѕвонко Ангелов во наредните 14 дена ќе бидат меѓу граѓаните и ќе ја бараат нивната поддршка во вториот круг.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: