strumica denes logo

Вработување: Отворена afterhours позиција која чека на вас!

Автор:

Датум:

април 11, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

април 11, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Која е нашата дејност? Ние сме trucking компанија која обезбедува логистичка поддршка за флота камиони во САД според однапред определена маршрута.

Доколку би сакале да работите во прва и трета смена и имате одлично познавање на пишан и говорен англиски јазик, ја очекуваме вашата пријава!

Претходно работно искуство на слична позиција не е задолжително, но е предност.

Дејствуваме преку три канцеларии во Македонија, а во моментот имаме отворена работна позиција во канцеларијата лоцирана во Струмица.

Ги очекуваме вашите пријави на: truckingrecruiter.mk@gmail.com

ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ: 38976 21 5005