strumica denes logo

ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: ТОБАКО „БОБИ“ ИМА ПОТРЕБА ОД ДЕВОЈКИ ЗА РАБОТА!

Автор:

Датум:

јануари 23, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

јануари 23, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Струмикото тобако „Боби“ има потреба од девојки за работа. Плата редовна и осигурена уште од прв ден. Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации, да се јават на 070 253 277