ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: СТАКЛАРА „МАКЕДОНИЈА СТАКЛО“ БАРА РАБОТНИК СО ИЛИ БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

март 6, 2022

Стаклара „Македонија Стакло“ бара работник со или без работно искуство. За пријавување и подетални информации, обратете се на следниот телефонски број: 070 798 880 или директно во стакларата која се наоѓа на старата чаршија во Струмица на ул. „Маршал Тито“ бр. 89

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: