strumica denes logo

ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО: ДЕМ ТЕХНОИНГ ВРАБОТУВА ЛИЦА ЗА ИНСТАЛАЦИЈА НА СИСТЕМ ЗА ГРЕЕЊЕ И ЛАДЕЊЕ!

Автор:

Датум:

октомври 20, 2020

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

октомври 20, 2020

Категории:

Реклама, Струмица

ДЕМ Техноинг ДОО од Струмица вработува лица за инсталација на системи за греење и ладење. Кандидатите може да се и без работно искуство. Информации на телефон 078/320-020 или директно во канцелариите во Индустриска зона Север.