ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: СЕ БАРА РАБОТНИК НА РАБОТНА ПОЗИЦИЈА ЗА ПОДДРШКА НА КЛИЕНТИ!

февруари 17, 2022

Се бара работник на работна позиција за подршка на клиенти.

Потребни квалификации:

Желба за работа со клиенти;
Познавање на српски јазик;
Одлични комуникациски и презентациски способности;
Флексибилност и ориентираност кон квалитет;
Желба за континуирана надградба на знаење и лесна адаптибилност кон нови технологии;
Силна позитивна иницијатива;
Тимски играч и позитивна личност;
Упорност;
Работа со компјутери (MS Office);

Работно време од Понеделник до Сабота (09:00-17:00)h

КОНТАКТ ЗА ИНФОРМАЦИИ И ПРИЈАВУВАЊЕ: 071 364 233

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: