ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: СЕ БАРА ДЕВОЈКА ЗА РАБОТА ВО КАНЦЕЛАРИЈА ВО ДВЕ СМЕНИ – ПРИЈАВУВАЊЕ НА 071 364 233

декември 25, 2021

Струмичка компанија бара девојка за работа во канцелаирја во две смени од 09:00 до 16:30 и 16:30 до 00:00 часот.

– ДВА РАБОТНИ ДЕНОВИ И ЕДЕН СЛОБОДЕН
– КОМУНИКАЦИЈА СО КЛИЕНТИ

Пријавување на: 071 364 233

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: