ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: НОВА ЛАБ ВРАБОТУВА МЕДИЦИНСКИ ЛАБОРАНТ!

мај 9, 2022

Одлично место за работа. НОВА ЛАБ вработува медицински лаборант! Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се пријават на следниот телефонски број:078 432 311

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: