ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: МЛЕКАРА „ЗДРАВЈЕ РАДОВО“, ИМА ПОТРЕБА ОД ДИСТРИБУТЕР СО ВОЗАЧКА Б ИЛИ Ц КАТЕГОРИЈА!

мај 10, 2021

Млекара Здравје Радово има потреба од дистрибутер со возачка Б или Ц категорија. Број за контакт: 070748399

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: