ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: МЕТАЛ КГ ВРАБОТУВА БРАВАР И ЛИМАР – ПЛАТАТА И УСЛОВИТЕ СЕ ОДЛИЧНИ!

август 27, 2022

Друштвото за производство МЕТАЛКГ ДООЕЛ има потреба од вработување на:

Работно место БРАВАР
Работно место ЛИМАР

Доколку сте заинтересирани за работното место, Ве молиме доставете ја вашата биографија (CV) на следната e-mail адреса: info@metalkg.com со назнака на позицијата, лично во седиштето на Метал КГ секој работен ден од 08:00 до 16:00 часот или побарајте повеќе информации на тел. 070324567;034346967

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: