strumica denes logo

ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: МАРТИ ХИГИЕНА ИМА ПОТРЕБА ОД РАБОТНИЧКИ СО ИЛИ БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

Автор:

Датум:

април 5, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

април 5, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

ДПТУ Марти Хигиена од Струмица, заради зголемен обем на работа има потреба од работнички со или без работно искуство. Нуди одлична плата и поволни услови за работа.

Информации на 078 314 801 или директно во Марти Хигиена зад ГТЦ Глобал.