strumica denes logo

ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: „HAPPY PLUTO PIZZA FACTORY“ БАРА ДЕВОЈКА ЗА РАБОТНА ПОЗИЦИЈА – КЕЛНЕРКА

Автор:

Датум:

октомври 30, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

октомври 30, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Се вработува девојка на работна позиција – келнерка. „HAPPY PLUTO PIZZA FACTORY“ нуди одлични услови за работа. Сите заинтересирани може да се пријават на следниот телефонски број: 071/420-255