strumica denes logo

ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: „ГРАНД“ КАЗИНО ВРАБОТУВА КАСИЕРКИ И СЛОТ АТЕНДАНТОРИ/КИ – СТАБИЛНА РАБОТНА СРЕДИНА И СТИМУЛАТИВНА ПЛАТА!

Автор:

Датум:

септември 7, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

септември 7, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

ГРАНД“ казино во Струмица вработува касиери/ки и слот атендантори/ки! Доколку сакате стабилна работна средина и стимулативна плата, аплицирајте на: 070/253-177.